Firezu, un tânăr cu probleme psihice, mult prea cunoscut în Câmpulung şi-o bună parte a zonei Muscel, a trecut la afaceri cu statul, mai exact cu primăria Câmpulung.

În lipsa unor iniţiative ale autorităţilor locale, asta după eşecul concesionării parcărilor centrale unei firme, se pare că cineva s-a gândit că n-ar fi rău dacă ar face o afacere „la negru” cu … primăria taxând şoferii neştiutori pentru parcarea în zona centrală.

Năstruşnica iniţiativă a unui tânăr ştiu că „nu e-n toate minţile” este demnă de topul „celor mai ingenioase idei de afaceri ale anului”.

Firezu, că despre el este vorba, a-nceput să perceapă taxă de parcare, chiar în faţa primăriei municipiului Câmpulung, ba mai mult se mândrea şi cu o „legitimaţie” prinsă la piept şi-n plus dădea şi bon ca „taxă de intrare” … în parcare.

Interesant că unii dintre şoferi, posibil din milă (în cazul celor ce-l cunosc), iar alţii în necunoştinţă de cauză, i-au şi plătit parcarea.

Prins asupra faptului, Firezu ne-a explica pe limba lui cum că „primarul m-a angajat. Mi-a dat legitimaţie, mi-a dat bilete şi eu fac bani să îmi iau mâncare. Mă duc şi la Rucăr şi la Piteşti. Câştig bine!”.

Numai că, poliţiştii locali i-au cam întrerupt activitatea deposedu-l de prea falsa legitimaţie şi de „bilete”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.