Dimitru Ghica, cunoscut muscelenilor ca „Titi Flocea”, fost primar de Rucăr vreme de 16 ani, actual consilier local ALDE Rucăr, a revine în atenţia publică, de această dată ca şi protagonistul unui accident de circulaţie.

În noaptea de joi spre vineri, 28 spre 29 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, pe raza comunei Dragoslavele, Titi Ghica, aflat la volanul autoturismului Toyota Rav 4, proprietate personală, la un moment dat a părăsit carosabilul şi a intrat pe contrasens ajungând pe trotuar unde, iniţial, a lovit o bancă pe care stăteau câteva persoane, mai apoi un autoturism parcat pe trotuar, oprindu-se în poarta unui cetăţean.

Autoturismul a suferit avarii majore, timp în care şoferul Titi Ghica a început un întreg tărăboi la faţa locului, pur şi simplu luându-i la mişto pe proprietarul autoturismului lovit şi pe martorii aflaţi la faţa locului.

„Maşina era lângă zid, unde este banca acum. Am fost la Rucăr, la Postul de Poliţie. Domnul Ghica Dumitru, era cu maşina roşie, cu numărul WZW. Când a coborât din maşină ne-a luat şi la mişto! Ne-a spus: <<Cât vrei: 15.000 de euro? Că eu am dat 37.000 pe a mea. Bine că nu am fost cu Mercedes-ul! >>.

Iar eu i-am răspuns că: <<Nu mă interesează, că eu am dat 4.000 de euro şi că îmi vreau maşina>>. Mai zicea să ne suim în ea să vedem dacă porneşte motorul! …

Şi, cu gardul tot aşa! A început să ne spună că: <<Îţi trimit om să-ţi facă porţile, dacă nu îţi dau cinci electrozi să ţi le faci!>>

Dar mie nu-mi trebuie electrozii, să-mi facă gardul! Am zis că întâi să ne înţelegem, dar după ne-a luat la mişto, că ne dă asigurarea…! Era singur în maşină.”, a precizat mama proprietarului maşinii avariate.

Gurile rele spun că în jur de ora 22.30, Titi Ghica era la Rucăr, la inaugurarea unui nou bar al lui Boierul şi că după ce a plecat de acolo, băut fiind, a avut accidentul.

Cert că, la testul de alcoolemie a ieşit consumul de alcool însă nu în cantitate atât de mare, însă analizele de sânge vor spune cu exactitate nivelul de alcoolemie. Fapt pentru care până la finalizarea cercetărilor i-a fost suspendat permisul de conducere.

„De obicei e lume pe stradă, că dacă mai jos e magazinul non-stop, mai trece tineret, că, până la urmă era pe trotuar! Tibi nu poate să stea fără maşină, că nu are cu ce căra sculele la nuntă

Vă spun eu că a avut şi viteză. Băut a fost. I-a ieşit la Etilotest 0,57, nu aşa de speriat!

Oricum, a mai stat două ceasul pe aici… S-a întâmplat la douăsprezece jumătate şi am ajuns la spital la 03.00. A băut şi apă, că a luat de la staţia de carburanţi. Şi ne tot spunea că la câte dosare are, ăsta nu se mai pune!”, au mai completat păgubiţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.