Un bărbat de 45 de ani, din Pitești, a fost urmărit și prins de polițiști după ce nu a oprit la semnalul acestora. Din verificări s-a stabilit că avea dreptul de a conduce suspendat, după ce anterior fusese depistat conducând cu viteză excesivă.

“Polițiștii Biroului Rutier Pitești, care acționau pe str. Nicolae Dobrin din același municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător și-a continuat deplasarea.

Prin urmare, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe raza municipiului Pitești, până pe o stradă laterală de pe raza comunei Bradu, în zonă limitrofă municipiului Pitești, unde bărbatul care se afla la volanul mașinii a coborât, încercând că se facă nevăzut în zona accidentată din apropiere, cu vegetație abundentă.

Cei doi polițiști care efectuaseră și semnalul de oprire, au continuat urmărirea pe jos, reușind să îl imobilizeze.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, întrucât din cercetări s-a stabilit că bărbatul se afla sub incidența unei suspendări a dreptului de a conduce pentru 120 de zile, ca urmare a faptului că a contestat și pierdut în instanță, o sancțiune aplicată pentru depistarea cu aparatul RADAR, în timp ce se deplasa cu mai mult de 50 de km/h peste limita legală de pe sectorul de drum unde a avut loc constatarea, urmată de aceea că nu a predat permisul de conducere în termenul legal, de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii instanței prin care i-a fost respinsă contestația.”, precizează IPJ Argeş.

Foto descriptiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.