8 Martie 2018 – Argeș – De la prima oră, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române efectuează o duzină de percheziţii domiciliare în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de cămătărie și furt.

“Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, efectuează 12 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane din județul Argeș.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă și furt. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 – până în prezent, cei în cauză ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând  dobândă.
De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că, don anul 2017 și până în prezent ar fi sustras bunuri din societăți comerciale de pe raza județului Argeș.

28 de persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș pentru audieri. La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș”.

Mascații descind în mai multe locații din municipiul Curtea de Argeș, și la: Valea Iașului, Valea Danului, Pitești, Mărăcineni, Ștefănești, Ciofrângeni și Moșoaia.

Mesaje 8 Martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.