În această dimineaţă, în mai multe judeţe, printre care se numără şi judeţul Argeş, s-au desfăşurat şi, încă, sunt în curs de desfăşurare mai multe acţiuni ale oamenilor legii privind un dosar de proxenetism și spălare de bani.
În total au avut loc 42 de percheziții în județele Argeș, Ilfov, Vâlcea și în municipiul București, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism și spălare de bani.
Un număr de 23 de percheziții au loc în Pitești. În Argeş, mai au loc descinderi în comuna Bascov, oraşul Mioveni și oraşul Ștefănești.
18 proxeneți au fost călcați de mascați. Polițiștii au stabilit că, din 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 21 de femei, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, să practice prostituția, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale. Ulterior, din veniturile obținute ilicit, aceștia ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux.
31 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.
Acțiunea este desfășurată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov și Vâlcea, cu sprijinul luptătorilor din Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Argeș, Vâlcea, Dâmbovița și S.I.A.S. București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.