Arestat după ce a fost prins cu 129,7 grame cocaină și 10 grame MDMA!

La data de 14.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului I.B., pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 13.03.2020, inculpatul I.B. a introdus în România cocaină și MDMA, substanțe stupefiante pe care intenționa să le comercializeze en-gros pe raza județului Constanța.

La data de 13.03.2020, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului I.B., pe Autostrada A2, după ce acesta s-a întors din Olanda, ocazie cu care au fost ridicate cantitățile de 129,7 grame cocaină și 10 grame MDMA, 4 telefoane mobile, un laptop și sumele de 200 de euro și 500 de lei.

La data de 14.03.2020, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpatului I.B. pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție ai Brigăzii Poliție Autostrăzi din cadrul Poliției Române.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, precizează DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.