Angajatul unui spital din Argeş prins după ce a sustras materiale de protecţie împotriva Covid-19

În situaţia în care se fac apeluri disperate pentru sprijinirea spitalelor cu donaţii şi sponsorizări, pentru că lipsesc echipamentele medicale, un angajat din cadrul unei unităţi de sănătate publică din Piteşti a fost prins de poliţişti după ce a sustras mai multe materiale specifice de protecţie, ce sunt folosite de cei ce se află pe prima linie în lupta cu virusul.

“În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții, toate în municipiul Piteşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice.

Din cercetări a reieșit faptul că, o persoană, în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante) de la domiciliile celor două personae.
3 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Piteşti.” este ceea ce informează IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.