Angajat al unei firme de Salubritate prins sub maşina de gunoi!

Accident în comuna argeşeană Dobreşti. Un bărbat, angajat al unei firme de salubritate, a fost prins sub autospeciala de colectare a deşeurilor menajere.

Bărbatul a fost scos de sub mașină cu o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare şi a fost imediat preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă. I-au fost acordate îngrijiri medicale de urgenţă și a fost transportat la spital.

„Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Topoloveni, angajat la o firmă de salubritate, nu ar fi asigurat corespunzător autospeciala, care i-a prins piciorul între un zid si mașină. Acesta a fost preluat de echipaje medicale, conștient. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor. Cercetările se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.”, precizează IPJ Argeş.

Foto sursa ISU Argeş

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.