În categoria “de la cititori primite” este şi o sesizare ce ridică unele semne de întrebare vizavi de modul în care primăria Câmpulung îşi alege colaboratorii.

IATSA Dacia Câmpulung SA, din proprietatea consilierei judeţene Maria Cotenescu şi la care deţine acţiuni şi primarul Liviu Ţâroiu rămâne în topul locaţiilor favorite pentru asigurarea unor servicii de service pentru autoturismele din parcul primăriei municipiului Câmpulung.

Foarte interesant de aflat punctul de vedere al ANI sau DNA cu privire la modul în care primăria Câmpulung, condusă de un acţionar IATSA Dacia Câmpulung SA, trimite la ITP maşinile Poliţiei Locale, maşini ce se întorc în trafic cu grave deficienţe tehnice. Ca să nu mai punem în prim plan şi modul în care a fost achiziţionat Duster-ul viceprimarului (achiziţionat de la IATSA Dacia Câmpulung şi facturat, pe motive de incompatibilitate, de o firmă de prin Capitală) şi alte, posibile, afaceri din „mult prea marea familie” social – democrată.

Suntem curioşi ce facturi intră în contabilitatea primăriei pentru revizii, reparaţii curente şi ITP la maşinile din propriul parc auto.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.