LIBERALUL LIVIU IANA MANAGER CU ACTE ÎN REGULĂ AL CASEI DE CULTURĂ „TUDOR MUȘATESCU” CÂMPULUNG

După o perioadă de interimat, Liviu Ion Iana a fost unicul candidat pentru șefia celei mai importante instituții de cultură de pe plan local.

Ieri, 9 decembrie a.c., Primăria a comunicat rezultatul  la concursul de proiecte de management organizat de municipiul Câmpulung pentru Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”, iar unicul candidat Liviu Iana a reușit să ocupe postul, de această dată prin concurs, cu nota 9.81.

Ion Liviu Iana este consilier județean PNL, conduce grupul vocal bărbătesc „Doruri Muscelene” din Mihăești, este profesor de canto popular la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti – Secţia Externă Mihăeşti, iar înainte de a fi numit manager interimar al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” și de a promova concursul  a fost referent cultural al instituției câmpulungene.

De asemenea este de amintit că nici Liviu Ion Iana nu s-a ținut deoparte de afacerile cu statul, mai ales în mandatul primarului Liviu Țâroiu. Spre exemplu, firma administrată de fiul său și reprezentată chiar de el, în anul 2019, a încheiat un contract cu Primăria Câmpulung pentru „prestări servicii prestate de artiști” în valoare de 35.175 lei privind realizarea unui concert în cadrul Zilelor Municipiului. Un concert în care din program nu a lipsit nici grupul său – Doruri Muscelene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.