Centrul Cultural Argeş redeschide sala „Lumina” cu 8 spectacole în premieră!

Centrul Cultural Argeş anunţă redeschidea sălii de spectacole „Lumina”:

„Vă amintiți cozile interminabile la bilete, îmbulzeala, sălile de cinema sau de spectacol umplute până la refuz din perioada comunismului? Vă amintiți aceste adevărate refugii spirituale în care ne abandonam preocupările de zi cu zi și ne concentram atenția pentru a descoperi, a vedea, a respira altfel? Vă amintiți filmele difuzate sau spectacolele de la Sala „Lumina”, pe a cărei scenă performa Orchestra „Doina Argeșului”?

După ce a reabilitat Grădina de vară din centrul municipiului Pitești, Centrul Cultural Județean Argeș redă Argeșului, în 2019, încă un edificiu cultural abandonat după 1989, edificiu cu mare însemnătate în viața artistică locală – Sala „Lumina”.

Importanța acestei inaugurări va fi marcată printr-un prim spectacol extraordinar, la ale cărui repetiții ați fost martori în ultimele luni prin intermediul postărilor noastre de pe rețelele de socializare, repetiții în care sunt angrenate toate secțiile Centrului.

Având avantajul propriei săli de spectacole, Centrul Cultural Județean Argeș va pune în scenă nu mai puțin de 8 premiere, spectacole cu caracter inovativ și care ne dorim să fie apreciate de publicul cunoscător și captivante pentru cel tânăr. Fanfara „Argeșul” (o premieră), Secția „Doina Argeșului” (două premiere), Secția „Divertisment” (patru premiere) și Corul „Ars Nova” (o premieră) vor veni anul acesta în fața publicului cu interpretări inedite și cu multe surprize.

Lucrările de reparații și modernizare de la Sala „Lumina” sunt în acest moment în faza de finalizare, iar noi așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu publicul la jumătatea lunii aprilie.

Vă mulțumim pentru înțelegere, pentru încredere și răbdare și sperăm să vă putem răsplăti prin lansarea spectacolului extraordinar de inaugurare a Sălii „Lumina”, spectacol intitulat „Spune, Argeșule, Spune!”.

Vă așteptăm alături de Centrul Cultural Județean Argeș!”, se arată în comunicatul Centrului Cultural Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.