„Să ne deschidem aripile şi să zburăm. Spre noi înşine. Spre ceea ce noi acum descoperim că suntem. Şi vom zbura atât de sus şi cu atâta integritate în adevărul nostru, încât se va coborî lumina în lumea noastră mică”.
(„Paşi pe Cale”, de Adina Oprescu)

Miercuri, 21 iunie 2017, la ora 18.00, Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu” din Pitești va găzdui un alt eveniment de excepţie.

De această dată câmpulungeanca Adina Oprescu îşi va lansa volumul ,,Pași pe Cale”.

O carte de suflet pe care chiar autoarea o descrie ca pe „o poveste pe care mi-am dorit-o scrisă simplu, curat, delicat şi modest, pentru ca mintea să o poată citi relaxată, lăsând libertate inimii să simtă emoţia. Da, în primul rând, am încercat să transmit mai departe sentimentele celor care au căzut şi ale celor care au zburat. Şi mi-am dorit să reuşim să coborâm din noaptea minţii, ca să trăim în Lumină.
Întâmplările din carte pot fi pentru unii simple şi banale, pentru alţii, complicate şi greu de imaginat; totul depinde de propria percepţie şi experienţă de viaţă. Însă toate, absolut toate aceste întâmplări sunt reale, desfăşurându-se aievea. Poate veţi lăcrima sau veţi zâmbi, vă veţi minuna sau vă veţi consterna, dar speranţa mea este de a reflecta cu toţii asupra lucrurilor cu adevărat importante în viaţă”.

Noul volum sub semnătura Adinei Oprescu va fi lansat şi la Câmpulung, în data de 5 iulie 2017, ora 18.00, în sala mare a primăriei municipale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.