Miercuri, 5 iulie a.c., la ora 18.00, în sala mare a primăriei municipiului Câmpulung va avea loc lansarea volumului „Paşi de Cale” sub semnătura Adinei Oprescu.

„Să facem cunoştinţă!

„Paşi pe Cale” este o poveste a oamenilor mari şi a oamenilor Mari. A celor care s-au pierdut pe Cale şi au rămas, târându-se, dar şi a celor care au luat examenele şi au zburat, înţelegând că viaţa este mai mult decât ceea ce pare a fi. Este povestea oamenilor pe care i-am întâlnit pe Calea mea; au venit nechemaţi şi au plecat lăsând în urmă atâtea lecţii şi atâta având spre viitor. Sunt oameni dragi care au ţesut cu mic – cu mare „Paşii pe Cale” şi care au locul lor binemeritat în ceea ce sunt, în ceea ce voi fi.

„Hei, tu! Da, tu! Opreşte-te! Dă-ţi timp să vezi frumuseţea din jur! Dă-ţi timp să ierţi! Dă-ţi timp să iubeşti!”

Să ne dăm timp să Ascultăm, să Privim şi să Iubim!

Vă aştept miercuri, 5 iulie, în Sala Mare a Primăriei pentru a face împreună Paşi pe Cale.”, este invitaţia pe care scriitoarea Adina Oprescu le-o face tuturor celor ce iubesc frumosul, tuturor celor ce-şi doresc o secundă de linişte pentru a putea asculta şoaptele timpului şi a privi sclipirile din ochii celor care au trăit poveşti de viaţă interesante, demne de a fi cunoscute de cititorii care se vor încumeta la o lectură relaxantă şi captivantă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.