Zeci de poliţişti şi jandarmi a treia zi de căutări! Vlăduţ e încă dispărut, familia e disperată!

Duminică, 03 iulie 2016, un copil din satul Coteneşti, comuna Stoeneşti, a dispărut de copil disparut 2acasă. Este a treia zi de căutări pentru găsirea băiatului de numai 13 ani, care a plecat duminică de acasă pentru a-şi găsi telefonul pierdut.

Zeci de poliţişti şi jandarmi, dar şi rudele, minorului au luat la pas kilometri pătraţi în încercarea de a-l găsi. Totodată, încă din seara zilei dispariţiei unchiul băiatului a cerut sprijinul prietenilor virtuali, de pe Facebook, în speranţa că cineva l-a văzut şi poate spune unde este.

„Pojală Vlăduţ Petrişor, de 13 ani, din comuna Stoeneşti, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Ultima dată minorul a fost văzut în jurul orei 15.00 în staţia de transport în comun Valea Bădenilor, din Stoeneşti.

Semnalmente: 1,60 m, ochi căprui, faţă ovală, păr blond scurt, constituţie astenică.

Vestimentaţie probabilă: pantalon tip blugi, tricou gri, papuci.Vladut

Semne particulare: aluniţă maro pe obrazul stâng.”, este şi anunţul pe care IPJ Argeş l-a dat în mod oficial, rugând pe oricine poate da relaţii cu privire la copil să apeleze Serviciul de Urgenţe 112.

Până în acest moment au fost găsite şapca şi telefonul lui Vlăduţ undeva pe o colină lângă un gard.

Copilul se afla în grija bunicilor pentru că părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate. Între timp, tatăl minorului a ajuns acasă şi participă la căutări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.