VIDEO! Cum sunt distruse barierele din parcările publice ale Sectorului 4

Situație revoltătoare în parcările de utilitate publică din Sectorul 4 al Capitalei. Construite de la zero, modernizate și dotate conform ultimelor standarde, noile parcări sunt distruse contant de cei care refuză practic să le utilizeze în mod civilizat.

            Cele mai avariate dotări sunt sistemele de acces/ieșire, chiar dacă acestea se află montate în parcări publice a căror utilizare, în momentul de față, este gratuită. Chiar și așa, însă, în ultimele imagini surprinse de camerele de supraveghere, se vede clar cum șoferii forţează intrarea în parcare, deși accesul este foarte ușor, dacă noile dotări ar fi folosite în mod corespunzător.

            Astfel, unui şofer care vrea să-și lase autoturismul într-o parcare publică, i se emite un tichet, de la un automat situate lângă bariera de intrare. Același tichet, scanat la automatul de lângă bariera de ieșire, permite ridicarea automată a barierei și părăsirea parcării. Lucrul acesta nu a fost pe deplin înţeles de toți şoferii, fapt pentru care, numai în ultimele 2 luni, 10 bariere montate în parcările publice din sector, precum  Pridvorului, Alunișului, Berceni, Nițu Vasile, Iriceanu şi Piaţa Sudului, au fost distruse.

            Oamenii fie au forțat intrarea în parcare, fie au încercat să plece cu mașina, trecând pe sub barieră, deşi nu se percepe nici un tarif pentru orele de staționare.

            Astfel de comportamente nu au rămas nesancționate, pentru că oamenii legii i-au identificat pe cei care au produs aceste pagube. Aceștia au primit amendă pentru distrugerea bunurilor aparținând domeniului public și vor suporta costurile lucrărilor de reparații.

 

PUBLICITATE

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.