Transilvania Music Production PREZINTĂ: LexX – ÎN UMBRA MĂŞTII (ALBUM)

Avem plăcerea de a vă prezenta albumul de debut semnat LexX, intitulat „ÎN UMBRA MĂŞTII”. Materialul conţine 10 piese alături de un videoclip pentru melodia „Obiceiuri” în colaborare cu Evelin şi este disponibil spre audiţie gratuit pe canalul de YouTube Transilvania Music Production. Întregul album va fi disponibil şi pe restul platformelor de streaming, iar în format fizic vor exista doar 10 bucăţi pe care artistul le va oferii publicului în câteva concursuri.

Întregul material a fost înregistrat şi mixat în studioul Obi Records sub atenta supraveghere a celor de la Transilvania Music, iar masterizarea a fost făcută de către inginerul Szocs Levente în studioul propriu. Pe partea grafică îl avem ca de obicei pe Daniel Fagadău, iar videoclipul a fost realizat de echipa Transilvania Video Production. Acestea fiind spuse vă dorim vizionare şi audiţie plăcută!

„Umbra măştii cuprinde povestea ultimilor mei ani din viaţă, cu bune şi cu rele transpusă în zece capitole, în colaborare cu câteva persoane minunate, cărora le mulţumesc pe această cale pentru tot efortul depus şi ajutorul oferit, dar şi celor care ne-au susţinut indirect sau la nevoie. Frăţiori, vă mulţumesc înzecit! Nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc alor mei pentru că mi-au ţinut moralul în picioare, când acesta era pe punctul să cadă. Mă bucur că am avut oportunitatea oferită de viaţă, să transmit prin muncă şi consecvenţă ceea ce azi pot numi, în sfârşit, un rezumat al vieţii mele sub coperta unui album. Ca să aduc acest vis în realitate s-a întâmplat cu şi datorită Transilvania Music Production. Vă doresc audiţie plăcută!” – LexX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.