Tarifele la apă şi canalizare!

 

Ca urmare a unor informații eronate apărute pe un canal media, venim cu câteva precizări menite să restabilească adevărul în ceea ce privește tarifele practicate de societatea noastră pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare.

S.C. EDILUL CGA S.A. este operator licențiat pentru furnizarea serviciilor amintite mai sus în mun. Câmpulung și comunele limitrofe – Lerești, Schitu Golești, Valea Mare Pravăț, Bughea de Sus și Bughea de Jos, iar tarifele practicate sunt avizate de ANRSC (Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice) și aprobate de autoritățile publice locale, respectiv consiliile locale.

Ultima actualizare a tarifelor pentru mun. Câmpulung s-a făcut la 1 iulie 2019, tarife aprobate de Consiliul Local prin HCL nr. 68/27.06.2019 (Avize ANRSC nr.607224/27.06.2018 și 704775/24.04.2019), după cum urmează:

–        apă potabilă 3,31 lei/mc fără TVA, respectiv 3,60 lei/mc cu TVA (9%);

–        canalizare    2,90 lei/mc fără TVA, respectiv 3,16 lei/mc cu TVA (9%).

De altfel, de-a lungul timpului, de multe ori tarifele avizate de ANRSC, în baza documentelor de calcul al prețului, nu au fost aprobate de Consiliul Local și s-au practicat tarife sub cele avizate de autoritate.

Pentru o corectă informare, într-o statistică a tarifelor practicate de  operatorii licențiați în furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, în ordinea descrescătoare a valorii acestora, S.C. EDILUL CGA S.A. se situează pe locul 40 dintr-un total de 45 de operatori.

Deci, este ușor de constatat că suntem printre puținii operatori care practică cele mai joase tarife, în ideea de a veni în sprijinul comunității locale din care și noi facem parte, mai ales că toți suntem musceleni și dorim să ne fie bine tuturor.

Director General, ing. Mihail VASILESCU

 

PUBLICITATE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.