SC EDILUL CGA SA a constituit Comisia pentru implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii şi de intervenție în cazul infecţiei cu coronavirus. Se acționează coordonat în vederea asigurării unor măsuri optime de prevenţie şi de control a situației.

Toţi salariații SC EDILUL CGA SA au fost informați și instruiți privind regulile de bază și măsurile de autoprotecție în contextul prevenirii COVID-19. La toate punctele de lucru s-au luat măsuri de igienizare şi dotare corespunzătoare cu materialele specifice și soluții dezinfectante.

SC EDILUL CGA SA a luat măsuri pentru continuitatea serviciului și funcționarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în condiții de siguranță. S-a întocmit “Planul specific de continuitate în situația unei epidemii”. Planul prevede măsuri pentru coordonarea activității, necesare pentru a asigura furnizarea apei potabile și a serviciului de canalizare fără discontinuitate sau cu întreruperi minime către consumatori, în cazul unei epidemii.

Pentru angajații care vin în contact direct cu clientul se aplică măsuri impuse de organele competente prin planurile emise.

Rugăm toți abonații societății să încerce, pe cât posibil, să evite deplasările la punctele noastre de lucru, recomandându-le să se adreseze prin telefon 0248510285 sau 0248511688, pe adresa de e-mail edilulcga@yahoo.com, secretariat@edilul-campulung.ro sau pe site-ul societății www.edilul-campulung.ro și să folosească pe cât posibil, mijloace alternative de plată Pay Point, Pay Zone, Băncile partenere (BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank), Internet Banking.

DIRECTOR GENERAŁ, 

ing. Mihail Vasilescu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.