SC EDILUL CGA SA – Facturile aferente lunii martie vor fi transmise prin Poşta Română sau prin e-mail

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, S.C. EDILUL CGA S.A. a optat pentru metodele cele mai sigure de comunicare cu abonații săi, astfel încât atât aceștia, cât și proprii salariați să fie în siguranță.

Astfel:

  1. Distribuția facturilor pentru serviciile furnizate aferente lunii martie se va face prin POȘTĂ, nu prin casierii-încasatori;
  2. Abonații care doresc pot să primească factura la apă și canalizare pe e-mail, prin transmiterea adresei proprii de e-mail la adresele de contact: edilulcga@yahoo.com, secretariat@edilul-campulung.ro sau pe site-ul societății www.edilul-campulung.ro, secțiunea Contact. O dată cu trimiterea acestui e-mail, abonații își exprimă acordul ca adresa lor de e-mail să poată fi folosită de S.C. EDILUL CGA S.A. pentru a le transmite în format electronic factura.
  3. Plata facturii se poate face prin casieria externă, aflată la parterul societății, programul de încasare fiind zilnic, între orele 08.30-15.30, și prin mijloace alternative de plată: prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităților bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât și prin Internet Banking.

Director General,

ing. Mihail Vasilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.