După cum știți deja, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, S.C. EDILUL CGA S.A. a luat toate măsurile pentru continuitatea activității în furnizarea serviciilor sale, iar pentru comunicarea cu abonații a optat pentru metodele cele mai sigure, astfel încât atât abonații, cât și proprii salariați să fie în siguranță.

Astfel, vă reamintim:

1.      Transmiterea indexurilor atât la case, cât și la blocuri se poate face la adresele de e-mail edilulcga@yahoo.com, secretariat@edilul-campulung.ro, la  numărul de telefon 0248/510474 sau pe site-ul societății www.edilul-campulung.ro, secțiunea Contact.

2.      Abonații care doresc pot să primească factura la apă și canalizare pe e-mail, prin transmiterea adresei proprii de e-mail la adresele de contact enumerate mai sus. O dată cu trimiterea acestui e-mail, abonații își exprimă acordul ca adresa lor de e-mail să poată fi folosită de S.C. EDILUL CGA S.A. pentru a le transmite în format electronic factura. Opțiunea de a primi factura pe  e-mail prezintă avantaje multiple:

·        ajută la evitarea contactului direct între persoane!;

·        este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă;

·        posibilitatea vizualizării facturii imediat ce a fost emisă;

·        scăderea timpului de distribuire fizică a facturii și oferirea posibilității de rezolvare a oricărei neconcordanțe în cel mai scurt timp;

·        gratuitatea acestui serviciu! Nu se percepe niciun cost suplimentar!

3.      Plata facturii se poate face prin casieria externă, aflată la parterul societății, programul de încasare fiind zilnic, între orele 08.30-15.30, și prin mijloace alternative de plată: prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităților bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât și prin Internet Banking.

           Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a parcurge această grea perioadă în serviciul dumneavoastră pentru binele nostru comun!

 Director General, ing. Mihail Vasilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.