Instituția Prefectului informează că în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a asigura ordinea publică și pentru a impune respectarea ordonanțelor militare, în Argeș vor acționa efective importante ale forțelor de ordine. Astfel, aproape 400 de polițiști argeșeni vor fi prezenți la datorie, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică,  prevenirea răspândirii coronavirusului și combaterea fenomenului infracțional de orice gen. În noaptea de Înviere, numărul polițiștilor argeșeni din teren va fi de aproape 200.

Aproximativ 150 de jandarmi vor fi la datorie, în teren, în perioada Paștelui, în tot județul. De asemenea, Poliția Locală Pitești va lucra cu tot efectivul, de 111 angajați, în timp ce Poliția Locală Câmpulung va mobiliza 35 de agenți.

Pentru petrecerea Sfintelor Sărbători de Paște în siguranță, vă recomandăm să respectați regulile de distanțare socială și să adoptați o conduită preventivă:

– Petreceți zilele de Paște doar cu acei membri ai familiei împreună cu care locuiți în mod obișnuit;

– Evitați deplasările la rude, fie că sunt în aceeași localitate cu dumneavoastră, fie că locuiesc în alt oraș/comună;

– Nu faceți vizite și nu primiți musafiri în perioada sărbătorilor pascale chiar dacă în alți ani obișnuiați să faceți acest lucru;

– Și în zilele de Paște, ieșirile scurte sunt permise pentru activități fizice individuale în proximitatea locuinței și pentru toate celelalte motive prevăzute de ordonanțele militare;

– Se menține interdicția de a face grătare sau picnicuri în parcuri, păduri și orice alte zone publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.