Campanie de informare și conștientizare inițiată de S.C. EDILUL CGA S.A.

Cum în ultimul an ne-am confruntat din ce în ce mai des cu incidente pe rețeaua de canalizare, înregistrând blocaje majore, cu repercusiuni asupra funcționării întregului sistem de canalizare, dar și a stației de epurare, din cauza utilizării necorespunzătoare a rețelei de canalizare de către abonați, S.C. EDILUL CGA S.A. continuăm campania de informare și conștientizare menită să atragă atenția față de normele de bază privind utilizarea rețelei de canalizare. Zilnic, cantități impresionante de gunoi menajer, produse de igienă intimă, îmbrăcăminte sau materiale de construcții înfundă canalizarea, blochează echipamentele de pompare și liniile de epurare.

Înfundările rețelelor interioare și blocarea pompelor din stațiile de pompare apă uzată sunt cauzate de resturile menajere alimentare și textile sau alte deșeuri solide, cum ar fi nisip, vopsea sau materiale de construcții provenite din lucrările de amenajare interioară aruncate în vasul de toaletă sau în chiuvetă. Blocarea scurgerii apei uzate duce la înfundarea rețelelor interioare și are drept consecință refularea apei uzate și inundarea imobilelor, cu pagube care sunt suportate, de regulă, atât de către cei care au provocat incidentul, cât și de către colocatari.

Pentru deșeurile textile, menajere, materiale reziduale de tip PET-uri, plastic sau materiale de construcții trebuie folosite containerele pentru salubritate și NU SISTEMUL DE CANALIZARE!!

De asemenea, S.C. EDILUL CGA S.A. atrage atenția utilizatorilor serviciului de canalizare să nu se facă uriașa greșeală de a arunca în vasul de toaletă măștile și mănușile de protecție împotriva Covid19, după folosirea acestora!! Acestea trebuie aruncate doar la coșul de gunoi!!

Prin respectarea acestor reguli simple ne puteți ajuta în activitatea noastră, iar astfel vă  veți demonstra grija față de siguranța locuinței, a bunurilor, a comunității din care faceți parte și a mediului înconjurător.

 Conducerea SC EDILUL CGA SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.