Procurorii DIICOT au dat iama într-o casă de avocatură

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul mascati 3Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. au descins la o casă de avocatură, pentru ridicarea de documente folosite de o grupare infracțională specializată în delapidare și bancrută frauduloasă.
La data de 11 februarie a.c., polițiștii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au efectuat o percheziţie la sediul unei case de avocatură.
În fapt, din cercetări a reieșit că membrii unei grupări infracţionale ar fi prejudiciat creditorii a două firme ce au ca obiect comerţul cu produse farmaceutice, prin crearea intenționată a stării de insolvență, iar mai apoi falimentul firmelor.
Ulterior, activele acestora ar fi fost preluate de către o altă societate comercială controlată de către aceleași persoane, prin intermediul unor societăți comerciale cu sediul în Olanda și Cipru.
Percheziția a vizat ridicarea de înscrisuri în baza cărora două dintre societăţile comerciale au efectuat 17 transferuri bancare.
Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.