Primarul Ţâroiu le răspunde contracandidaţilor care l-au atacat că a început lucrările la reabilitarea Bulevardului „Pardon”!

La Câmpulung, scandal electoral pe marginea unui contract de lucrări în plină desfăşurare. Liviu Ţâroiu, primarul în funcţie, care este şi candidat al PSD pentru un nou mandat, este atacat şi criticat de principalii săi contracandidaţi că a dat undă verde începerii lucrărilor de reabilitare a Bulevardului “Pardon”. Mai precis fiind vorba de proiectul ,,Reabilitare strada Negru Vodă și strada Republicii de la intersecția cu strada Poenaru Bordea până la intersecția cu strada Petre Zamfirescu, în Municipiul Câmpulung”.

Pentru a explica situaţia, dar şi de ce au început lucrările de abia astăzi, 13 septembrie 2020, în plină campanie electorală, primăria a transmis următorul comunicat:

“Având în vedere postările și comentariile apărute pe rețelele de socializare cu privire la începerea lucrărilor la bulevardul Pardon, pentru corecta informare a locuitorilor municipiului Câmpulung și pentru a evita orice alte speculații, facem următoarele precizări:

  • Contractul pentru realizarea investiției ,,Reabilitare strada Negru Vodă și strada Republicii de la intersecția cu strada Poenaru Bordea până la intersecția cu strada Petre Zamfirescu, în Municipiul Câmpulung” – proiectare + execuție, a fost semnat în data de 25 februarie 2019;
  • Proiectul pentru execuția lucrărilor a fost predat pe data de 17 octombrie 2019;
  • În data de 14 februarie 2020 a fost obținut avizul de la Direcţia Judeteană pentru Cultură Argeș;
  • Pe 28 august 2020 a fost transmis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 1 septembrie 2020; perioada de mobilizare a executantului: 5 zile lucrătoare de la data emiterii ordinului de începere;
  • Termenul de execuție a lucrărilor: 22 luni calendaristice.

Fiind vorba de același executant am condiționat demararea lucrărilor la bulevardul „Pardon” de terminarea lucrărilor la Piața Primăriei.

Demararea lucrărilor în acest proiect nu are nicio legătură cu dezbaterea publică pentru noul Plan Urbanistic General al Municipiului Câmpulung. Bulevardul “Pardon” nu este monument istoric, ci face parte din situ-ul urban „Orașul istoric Câmpulung”, Cod LMI (Lista Monumentelor Istorice) AG-II-s-A-13545, așa cum din același sit urban mai fac parte și multe alte străzi. Prin noul PUG nu se modifică componența situ-ului urban „Orașul istoric Câmpulung”, cum nici demararea lucrărilor la acest obiectiv de investiții nu are implicații asupra dezbaterilor pentru aprobarea noului Plan Urbanistic General.

PRIMAR Ioan Liviu ŢÂROIU”.

PUBLICITATE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020

Comandat de PNL Argeş – MFC 21200012 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – MFC 21200010 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL 

LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – MFC 21200010 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL
LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – MFC 21200010 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.