PREȘEDINTELE PNL ARGEȘ, MESAJ CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI ROMÂNE

Ziua Poliţiei Române îmi oferă prilejul de a adresa tuturor angajaţilor Poliției Naționale și Poliției Locale felicitări, succes și La mulți ani! Acționînd cu profesionalism, dumneavoastră, polițiștii, asigurați un climat de ordine și siguranță publică, apărând drepturile cetățenilor, proprietatea publică și privată, de multe ori prin misiuni care implică riscuri majore.

Efortul constant de a acționa în scopul prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 a marcat activitatea dumneavoastră din ultimele 12 luni. Misiunea dumneavoastră este de a proteja oamenii și, în același timp, de a asigura un climat social de echitate, echilibru, siguranță și de încredere. În acest context dificil, aveți datoria morală să fiți un exemplu de conduită și de responsabilitate pentru cetățenii în mijlocul cărora vă desfășurați activitatea și pe care îi serviți, să faceți dovada încrederii care v-a fost acordată și să aplicați legea cu fermitate, dar și cu respect față de demnitatea umană.

Vă doresc tuturor împliniri și succes în activitatea pe care o desfăşurați, iar familiilor dumneavoastră, mulțumiri pentru sprijin, înțelegere și devotament. La multi ani, tuturor polițiștilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.