Preşedintele CJ l-a scos pe şeful de la Drumuri pe teren

Miercuri, 03 august, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, însoţit deCJ 1 directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Ionel Iriciuc,  au mers în teren, în comuna Mihăești.

În cadrul vizitei de lucru, au fost vizate, în principal, școlile din comună și DJ 738, unde există și o alunecare de teren din cauza căreia, în satul Drăghici, drumul a fost blocat pe un sens.

„Pentru rezolvarea, în cel mai scurt timp a problemei la drumul județean, președintele Consiliului Județean Argeș va avea o întâlnire cu conducerea A.B.A.A.V.,  întrucât este necesară efectuarea unei lucrări de regularizare a râului, care a erodat drumul.

            În ceea ce privește situația școlilor, președintele Consiliului Județean Argeș a insistat pe necesitatea ca toate școlile din comună să aibă toaletele în incinta unităților. Mai mult, la școala din satul Mihăești, președintele Dan Manu a oferit și soluția tehnică pentru accesul acces direct din unitatea școlară la grupul sanitar aflat în spatele școlii, astfel încât copiii să nu mai fie nevoiți să iasă afară pentru a merge la toaletă.”, precizează Biroul de Presă al CJ Argeş.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.