Județul Argeș a obținut rezultate foarte bune la simularea examenului de evaluare națională 2021. La nivel național, rezultatele publicate vineri de Ministerul Educației arată o promovabilitate de peste 65%, acestea fiind cele mai bune rezultate din ultimii cinci ani. Argeșul, cu o promovabilitate de 71,5%, se clasează pe locul 3 în țară, după municipiul București (82,1%) și județul Cluj (77,6%).

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, felicită conducerea Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultatele obținute.
“Felicit conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, care a dovedit că este una performantă! Într-un an cu multe provocări, în care școala s-a desfășurat și în sistem on-line, profesorii și elevii din Argeș au obținut rezultate remarcabile, clasându-se pe locul trei pe țară la simularea examenului de evaluare națională. Le urez succes în continuare!”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Liliana Murguleț, explică cum au fost posibile aceste rezultate.
“Rezultatele sunt urmarea faptului că noi am fost multă vreme în învățare față în față. Rezultatele sunt bune, se văd. Profesorii și-au făcut treaba, toți am fost conștienți că nu vom avea rezultate dacă nu vom fi conștiincioși. Părinții au încurajat și ei participarea elevilor la cursurile on-line. De când suntem în echipă completă în cadrul IȘJ Argeș, din septembrie, toți inspectorii au făcut un efort susținut de a merge în școli, de la mic la mare. Nu mai avem o problemă de tehnologie, pentru că în Argeș au fost livrate 8000 de tablete și 1556 de laptopuri. Ca și în celelalte județe, trebuie să mai instruim profesorii. Dar rezultatele sunt bune și vrem să rămânem concentrați pentru examenele din vară”, a declarat inspectorul școlar general, doamna Liliana Murguleț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.