Prefectura dă de abia săptămâna viitoare primele concluzii oficiale în şocantul caz Berevoeşti

Instituţia Prefectului – Judeţ Argeş a transmis un comunicat de presă în care precizează că rezultatele preliminare ale verificărilor în şocantul caz Berevoeşti vor fi făcute publice în cursul săptămânii viitoare.

„În legătură cu documentul apărut astăzi în presa locală, referitor la controlul desfășurat lalagar 1 Primăria comunei Berevoești, Instituția Prefectului Județul Argeș face următoarele precizări:

Documentul apărut în facsimil în presa locală reprezintă procesul verbal de control întocmit de AJPIS la sediul Primăriei comunei Berevoești, în data de 19.07.2016, și privește rezultatele verificărilor dosarelor de acordare a ajutorului social pentru o parte din suspecții din dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT – S.T. Pitești.

Facem precizarea că acest document nu cuprinde concluziile finale ale Corpului de control al prefectului cu privire la acțiunea de verificare desfășurată în comuna Berevoești, ci cuprinde o parte din obiectivele urmărite cu ocazia controlului, respectiv modalitatea de întocmire a dosarelor de ajutor social.

De asemenea, menționăm că respectivul document prezentat nu a fost făcut public de Instituția Prefectului sau AJPIS Arges, ci de primarul comunei Berevoești care a intrat în posesia unui exemplar cu ocazia verificărilor.

Instituția Prefectului va face publice rezultatele preliminare ale controlului, în cadrul conferinței de presă programată săptămâna viitoare.”, se arată în comunicatul de presă al Prefecturii Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.