Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul de Argeş, Emilian Dragnea a transmis un comunicat de presă prin care le mulţumeşte argeşenilor pentru „interesul manifestat și respectul adus față de Casa Regală a României”.

„Sâmbătă, 16 decembrie a.c., au avut loc funeraliile Majestății Sale Regele Mihai I al României, un eveniment deosebit de solemn și cu o însemnătate aparte pentru toți românii.

Zeci de mii de argeșeni au participat la manifestare, întâmpinând trenul regal în gările Golești, Pitești și Curtea de Argeș, fiind alături de Altețele Sale Regale, membri ai Familiei Regale a României, la ceremonia de înhumare care a avut loc în Catedrala Arhiepiscopală și Necropolă Regală din municipiul Curtea de Argeș.

Structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne, Jandarmeria Argeș, Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș și, nu în ultimul rând, Poliția Locală a Municipiului Pitești, prin personalul mobilizat pentru asigurarea ordinii publice, acțiunea s-a desfășurat în bune condiții și fără incidente.

Le mulțumesc tuturor argeșenilor pentru interesul manifestat și respectul adus față de Casa Regală a României și felicit cadrele militare și civile care au dat dovadă de mult profesionalism în organizarea desăvârșită a funeraliilor Majestății Sale Regele Mihai I.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Prefectul județului Argeș,

Emilian DRAGNEA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.