În ultima perioadă, din cauza condițiilor impuse de actuala pandemie, am ales să comunicăm mult mai mult cu abonații noștri prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare, astfel încât să asigurăm cotinuitatea serviciilor și să satisfacem cerințele tuturor.

La solicitarea clienților, am deschis casieria externă, aflată la parterul societății, programul de încasare fiind zilnic, între orele 08.30-15.30 și am diversificat modalitățile de plată alternativă – prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, a unităților bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank), cât și prin Internet Banking.

 Ca ultimă acțiune venită în sprijinul utilizatorilor, începând din data de 1 iunie 2020, există și posibilitatea PLĂȚII CU CARDUL a facturilor de apă, canal, prin intermediul adresei web a societății: www.edilul-campulung.ro.

Plata cu cardul se face în condiții de securitate, confidențialitate și siguranță a tranzacțiilor bancare.

La inițierea tranzacției se propune clientului (cod de client valid activ): suma de plată restantă existentă la data tranzacției, suma care poate fi validată (sau se poate plăti o altă sumă mai mică sau mai mare).

Comisionul, la fel ca și la celelalte canale de plată, va fi suportat de SC EDILUL CGA SA.

Director General, ing. Mihail Vasilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.