Astăzi, marţi, 27 august 2019, polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din judeţul Olt au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza a două judeţe, Olt și Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  B.T. Olt, au efectuat 4 percheziţii domiciliare la locuințele a cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În fapt, în urma cercetărilor, a reieşit că, în perioada 2018 – 2019, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani,  ar fi comercializat canabis și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite trei pungi din plastic și un borcan de sticlă, ce conțineau material vegetal uscat, de culoare verde-oliv.

Totodată, au fost descoperite două pliculețe autosigilante, un cântar de mare precizie, un grinder și șase plante ce par a fi canabis, plantate în grădină.

24 de persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

În cauză, cinci persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. La activități au participat luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul I.J.J. Olt.”, precizează IGPR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.