Aproximativ 5000 de spectatori au venit în acest weekend la regalul automobilistic de la Câmpulung, de pe traseul Lerești Voina.

Pilotând un Mitsubishi Lancer Evo V, campionul Trofeului Câmpulung Muscel 2017, Paul Andronic, și-a crescut considerabil șansele de a cuceri  al doilea titlu în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Pe locul secund s-a clasat Andrei Dumitrescu (Tatuus), în timp ce Cornel Gărdeanu (Subaru Impreza) s-a clasat pe locul al treilea. Bogdan Cuzma a ratat un loc pe podium din cauza unei defecțiuni la mașină care l-a împiedicat să termine cea de a doua manșă de concurs.

Câștigătorul de anul trecut, bulgarul Kamenov a fost nevoit să se retragă după ce i-a cedat motorul. Dani Oțil a urcat pe prima treaptă a podimului la clasa A2.

Campioni deciși la Trofeul Câmpulung

Câștigătorul categoriei 2 Roți Motrice Costi Stratnic a devenit la Câmpulung campionul secțiunii GT.

Și Gabriel Ene a devenit, în urma etapei de la Câmpulung, campion din punct de vedere matematic, al mașinilor cu tracțiune pe două roți (F2).

De asemenea, Cedric Ghigea a câștigat grupa istoricelor și a devenit pentru a treia oară consecutiv campion al acestei categorii.

Andrei Marian, un alt câștigător al Trofeului Câmpulung Muscel 2017, și-a adjudecat titlul de campion  la debutanți.

Ieșiri în decor și spectacol pe traseu

Deși a abandonat pe ultima urcare din cauza unor probleme tehnice, Lucian Răduț a fost aplaudat de public, primind un frumos cadou de ziua sa.

Campionul național de Raliu Valentin Porcișteanu a făcut deliciul publicului cu demonstrațiile sale de virtuozitate pe traseu, oferind cele mai spectaculose momente.

Cea mai spectaculoasă ieșire în decor i-a aparținut, în ziua de sâmbătă, lui Septimiu Marghitaș, care a ajuns cu al său Seat Cupra într-o râpă. Din fericire, deși a zburat câțiva metri, impactul a fost atenuat de crengile copacilor. Astfel că, deși a aterizat cu roțile în sus, Septimiu a ieșit nevătămat din bolid, iar mașina a suferit daune minore.

 Olimpic internațional la informatică, copilotul lui Cuzma

Campionul Bogdan Cuzma a avut parte de cel mai aparte invitat. El l-a avut ca navigator pe olimpicul internațional de informatică Costin Oncescu, originar din Câmpulung. La eveniment au fost prezente și personalitățile administrative ale județului. Președintele Consiliului Județean Argeș Dan Manu a fost prezent printre spectatori, în timp ce primarii din Lerești și Câmpulung s-au numărat printre cei care i-au premiat pe sportivi. La eveniment a fost prezent și vicepreședintele FRAS Cătălin Nicolaescu.

Trofeul Câmpulung Muscel 2017, contând pentru etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, a fost organizat în parteneriat cu Primăria Câmpulung, Primăria Lerești și Consiliul Județean Argeș.

Brothers Motor Sport mulțumește tuturor partenerilor și sponsorilor implicați în desfășurarea Trofeului Câmpulung Muscel 2017, precum și instituțiilor media care au ajutat în promovarea evenimentului!

Parteneri ai evenimentului: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Primăria Comunei Lerești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș,  SILDVB,  DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria,  Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurant Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!

Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

Proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpulung pe anul 2017

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.