Parcurile, locurile de joacă ale autorităților locale. Start curățeniei, stop aranjamentelor!

Mișcarea politică România Mare în Europa a întreprins duminică o acțiune de igienizare și de protest în Parcul Titan din Sectorul 3 al Bucureștiului.

În urmă retrocedării ilegale a 12 hectare din parc, acestea au rămas izolate de restul parcului și închise publicului, ca proprietate privată. Pe lângă această privare a cetățeanului de bunul de utilitate publică, zona a devenit un adevărat focar de infecție, plină de seringi și alte gunoaie. În acest context, membrii filialei Sector 3 a mișcării politice România Mare în Europa au strâns zeci de kg de gunoaie din spațiul public retrocedat.

De asemenea, participanții la acțiune au remarcat că într-un sector al cărei primării a lansat numai pe hârtie campania „Fii cu Noi. Nu fi Gunoi”, curățenia se află pe ultimul loc în preocupările reale ale administrației locale.

„Unii fac curat doar cu contracte la stat”, „Aici putea fi un parc verde și curat, nu focar de infecție privat!”, „Copiii vor copaci și să se joace, nu printre prezervative și ace”, „Negoiță, nu mai face pe nebunu’, trece parcul în V1!/Ce, ți-e teamă de procese? Știm, ești doar pe interese!” sunt câteva dintre mesajele afișate pe pancarte de către participanții la eveniment.

„Am venit să igienizăm această parte de parc pentru că ne sufocăm, mizeria ne împresoară, nu mai putem respira. Prin acest gest vrem să dăm și semnalul pentru începutul curățeniei morale a clasei politice”, a declarat Cristian Costandachi, membru al filialei Sectorului 3 a mișcării România Mare în Europa.

„Terenul curățat este abandonat de mai mulți ani. Pe acesta s-au adunat foarte multe gunoaie. Am constatat o lipsă totală de interes din partea Primăriei de Sector 3, care pare depășită de situație. Pe această cale, îi decernăm primarului de sector titlul onorific de INCOMPETENTUS”, a precizat Cristian Popescu, membru al filialei Sectorului 3 a mișcării România Mare în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.