O jumătate de kilogram de cannabis găsit la o grupare specializată în trafic de droguri

Zilele trecute, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate cannabis 2şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat 7 percheziţii, pe raza a trei județe (Teleorman, Ilfov și București), la locuințele mai multor membri ai unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri. Șase dintre aceștia au fost reținuți și ulterior arestați.
„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat, la data de 19 februarie a.c., 7 percheziții domiciliare, în județele Teleorman, Ilfov și București, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.
Din cercetări a reieșit că, din luna noiembrie 2015 și până prezent, cei în cauză ar fi comercializat droguri de risc pe raza județelor Teleorman, București și Ilfov. De la imobilele percheziționate au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 16.300 de lei, 3.115 euro, 3 minicântare, 7 mărunțitoare, 5 laptopuri, o tabletă, memory stick-uri, telefoane mobile și carduri de memorie.
Treisprezece membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, șase dintre ei fiind reținuți. În urma prezentării la instanța de judecată, aceștia au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.”, precizează Poliţia Română.

“La data de 20.02.2016, procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Moise Sergiu, Crăciun Adelin-Adrian, Manea Ionel-Aristotel, Anghel Răducu Aristotel, Călin Alexandru – Cosmin şi Marin Andrei Sorin, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic  de droguri de risc.”, se arată şi în comunicatul D.I.I.C.O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.