O afacere de familie care vrea să schimbe sfera modei din Câmpulung!

Deschiderea celui mai nou magazin de haine – Palessi

În data de 8 Aprilie 2019 s-a deschis, oficial, cel mai nou magazin de modă din municipiu, situat într-o zonă plină de istorie, vis-a-vis de hotelul regal, pe strada Negru Vodă, nr 100 – vis-a-vis de statuie (intrarea comună din josul scarilor). Locația a fost selectată pentru a completa perfect atmosfera întregului loc. Conceptul din spatele magazinului Palessi vine de la frumusețea anilor de glorie ai Câmpulungului, totul îmbinat armonios cu un aer modern minimalist.

Municipiul Câmpulung nu a fost ales la întâmplare pentru pornirea unui nou brand, deoarece în spatele numelui se află o familie care numește “acasă” acest loc de poveste. Pentru tânărul antreprenor, ce a inițiat proiectul Palessi, a fost un pas firesc să-și ia familia alături și să valorifice întregul potențial al acestei localităţi desprinsă din piesele lui Mușatescu.

Pasiunea pentru modă a fost un alt factor decisiv, lucru care face toată munca depusă o plăcere.

Termenul modă este extrem de important deoarece selectarea colecțiilor care ajung în magazin se face de către un specialist în domeniu, în urma unui research în materie de tendințe ale sezonului in curs, cât și cel următor. Astfel, piesele din magazinul Palessi vor fi mereu actuale și în pas cu moda. Mai mult decât atât, este un magazin care se adresează și bărbaților cu o zonă special dedicată acestora.

Pentru a vedea colecțiile tot ce este de făcut este să călcați pragul magazinului Palessi și să vă bucurați de gustul modei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.