NOI MĂSURI adoptate în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș

 

În ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș de astăzi, 11 septembrie 2020, s-au stabilit următoarele:

  • Întrucât focarul de COVID-19 de la Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria”, din comuna Vedea a fost închis, s-a aprobat, la propunerea consiliilor de administrație ale unităților școlare, deschiderea anului școlar 2020-2021 potrivit scenariului I – prezență fizică în clasă, pentru toate școlile din comuna Vedea.
  • S-au aprobat scenariile de funcționare a celor 21 de unități particulare de învățământ preuniversitar din județul Argeș, astfel: 14 dintre acestea își vor desfășura cursurile potrivit scenariului I – prezență fizică în clase, iar potrivit scenariului II – hibrid.
  • Se vor analiza săptămânal sau ori de câte ori situația o va impune, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, potrivit criteriului epidemiologic.

În concluzie, în Județul Argeș toate unitățile de învățământ vor începe cursurile pe scenariile I și II.

De asemenea, nu se vor organiza festivitățile tradiționale de deschidere a anului școlar, urmând ca fiecare clasă să realizeze propria activitate de deschidere a cursurilor, în prezența elevilor și a cadrelor didactice.

PUBLICITATE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.