Modificări de ultimă oră în programul Zilelor Municipiului Câmpulung!

Piata Primariei

Cum bine se cunoaşte, în perioada 16 – 24 iulie 2016 se desfăşoară manifestările prilejuite de evenimentul „Împreună pentru Câmpulung” – Zilele Municipiului Câmpulung, ajunse la cea de-a XVIII-a ediţie.

Încă de a doua zi de la debut, duminică 17 iulie, unul dintre evenimentele anunţate înPiata Primariei Campulung (3) program nu a avut loc, organizatorii (primăria Câmpulung) neştiind nimic cu privire la modificări.

Prima abatere de la program, fiind lansarea de carte „Praviilele Romanilor, Izvoare Româneşti de Drept în Perioada Medievală”, autor Nicolae CLADOVEANU, cu locaţia anunţată: Restaurant Ciobănaşu’. Eveniment ce nu a mai avut loc din motive nedeclarate oficial.

Azi, 19 iulie, primăria Câmpulung anunţă oficial că au avut loc unele modificări în programul manifestărilor.

„În programul manifestărilor, în data de 24 iulie 2016 era programată, începând cu ora 16.00, Parada Detaşamentului Drill Team şi a Muzicii Militare din Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, dar din motive obiective prezenţa lor nu este posibilă, respectiv Statul Major General ne-a comunicat că au planificate numeroase activităţi specifice pentru Armata României.

Din acest motiv în data de 24 iulie 2016, începând cu ora 23.30 va avea loc Retragerea cu torţe a Batalionului 30  „Dragoslavele” Vânători de Munte.”, se arată în comunicatul transmis de primăria Câmpulung. Restaurant Ciobanasu Campulung (2)

De asemenea, Festivitatea Oficială de Deschidere a Zilelor Municipiului Câmpulung – „Împreună pentru Câmpulung” nu vor mai avea loc la Restaurantul  Musceleanca, ci la

Restaurant „Ciobănaşu’, unde Asociaţia „Generaţia ’83” a Liceului „Dinicu Golescu” va premia câţiva copii olimpici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.