Mini vacanţă pentru elevi şi bugetari!

Este vorba de cele trei zile libere, 30 noiembrie, 01 şi 02 decembrie, puls cele două zile de weekend. Un total de cinci zile de mini vacanţă pentru cei ce lucrează în sectorul bugetar şi pentru elevi.

Asta în urma deciziei Guvernului de a da zi liberă şi în data de 02 decembrie. Zi care arprimarie urma să fie recuperată în data de 17 decembrie a.c. ori prin prelungirea programului zilnic.
Decizia de acordare a unei noi zile libere (vineri, 02 decembrie), a fost luată de Guvern pentru a lega zilele libere de 30 noiembrie – 01 decembrie (miercuri şi joi) de zilele de weekend.
De subliniat fiind că ziua liberă a fost decretată doar pentru sectorul bugetar.
„Pentru salariaţii din sectorul public, ziua de 02 decembrie 2016 se stabileşte ca zi liberă. Pentru ziua stabilită ca zi liberă, instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 17 decembrie 2016 sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 16 decembrie 2016, potrivit planificărilor stabilite.”, se arată în Hotărârea de Guvern.
Noua zi liberă nu este, însă, valabilă pentru cei care nu trebuie să îşi întrerupă activitatea  datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

Urmând ca elevii din învăţământul preuniversitar să intre în vacanţa de iarnă 2016 în perioada 24 decembrie 2016 – 08 ianuarie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.