Localurile din Câmpulung verificate de poliţişti dacă au autorizaţii de funcţionare

În cursul zilei de ieri, 29 august 2018, polițiștii au intervenit la peste 3.300 de evenimente la care au fost solicitați de cetățenii aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică.

De asemenea, polițiștii au aplicat peste 8.000 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 505 șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

La nivel de Câmpulung au avut loc acţiuni de verificare a localurilor. Seara, mai multe echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei au luat la pas întreg municipiul, verificând şi dacă localurile au autorizaţii de funcţionare.

„Peste 10.000 de poliţişti au acționat, la data de 29 august a.c., la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii au acționat cu 301 aparate radar. De asemenea, au fost organizate  4.185 de patrule de ordine și siguranță publică.

Totodată, au fost organizate 266 de acțiuni și s-a intervenit la 3.373 de evenimente, dintre care 2.883 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 847 de infracţiuni, 146 de persoane fiind surprinse în flagrant delict, în urma activităților desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore .

În cauzele instrumentate au fost dispuse 43 de măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite național sau internațional.

Polițiștii au aplicat 8.230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, pentru neregulile constatate.

În cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri, pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 110 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 505 permise de conducere și au fost retrase 174 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.”, precizează IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.