În data de 25 martie, poliţiştii români sărbătoresc Ziua Poliţiei Române. Cu acest prilej, transmitem întrega noastră recunoștință principalei instituţii din sistemul de apărare a ordinii şi siguranţei publice din ţara noastră. Astăzi, cu ocazia Zilei Poliției Române, PNL Argeș transmite tuturor cadrelor Ministerului Afacerilor Interne din județul Argeș cele mai bune gânduri și sănătate, alături de mulțumirile noastre pentru tot ceea ce întreprind pentru sănătatea și siguranța noastră, în aceste zile dificile.

Polițiștii, alături de medici și de militari, sunt acum în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus și prin toate acțiunile lor asigură măsurile de protecție a sănătății cetățenilor. Prin conduită și responsabilitate, cadrele Ministerului de Interne, oferă un climat social de siguranță și de încredere. Noi, avem datoria să respectăm solicitările polițiștilor și să respectăm legea, iar misiunea polițiștilor este să proteje cetățenii, cu răspundere și cu echitate.

Stimați polițiști, Ziua dumneavoastră vă prinde în plin război cu un inamic invizibil și vă mulțumim că sunteți fermi în aplicarea legii și că îi protejați pe cei care au acum cel mai mult nevoie de sprijin.

 PNL ARGEŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.