La inițiativa unor colecţionari din municipiul Câmpulung, în data de 6 iunie 2019, a avut loc ședința de constituire a „CLUBULUI COLECȚIONARILOR MUȘCELENI”, având următorii membri fondatori:

Nicolae Alexandru Mihăilă, Marius Nicolae Toader, Constantin Moise, Mihai Pestrițu şi Niculae Bragă.                                                                                                                                  Și-au arătat interesul de a se înscrie în acest club mai multe persoane, care au aceeaşi pasiune de a colecţiona diverse obiecte şi bunuri, cum sunt: numismatica, filatelia, cartofilia, filumenia, medalii şi altele. La data publicării acestui anunţ sunt înscrise deja 9 persoane.

Sunt așteptați să se alăture Clubului şi alţi colecționari pasionați din zonă sau iubitori ai artelor și obiectelor cu valoare intrinsecă.

Clubul Colecționarilor Mușceleni are ca obiectiv principal colaborarea dintre membrii săi privind păstrarea și punerea în valoare a colecțiilor acestora, precum și promovarea colecțiilor în cadrul societății civile. Membrii clubului se vor sprijini reciproc în privința cunoașterii regulilor artei de a colecționa valori, conservarea colecțiilor, schimbul de obiecte și valori. De asemenea, se va urmări și colaborarea cu alte asociații și cluburi de profil din țară și din străinătate.

Ca un prim obiectiv propus la şedinţa de constituire este cel legat de organizarea unei Expoziții specifice, cât mai curând posibil, cu sprijinul Administraţiei Publice Locale şi a instituţiilor culturale din municipiului Câmpulung.

Contact: Nicolae Al. Mihăilă – tel. 0745160268, Marius N. Toader – tel. 0757111571

Comitetul de Conducere       

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.