ISU Argeş: „Din nou campion…și este al nostru! De patru ani, campion național!”

Plutonierul major Oprescu Vlad a câștigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 16-18 aprilie a.c., în  localitatea Buziaș, județul Timiș, și a reunit reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Poliției de Frontieră și Inspectoratelor pentru Situații de Urgență.

Pompierul argeșean  a intrat în concurs la categoria +100 de kg și, așa cum ne-a obișnuit, a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Salvatorul este încadrat la ISU Argeș din anul 2007, la Secția de Pompieri Costești,  iar vocația pentru această meserie și-a descoperit-o în perioada stagiului militar efectuat într-o unitate militară de pompieri.

S-a remarcat în activitatea profesională prin numeroasele intervenții la care a participat, încadrând atât autospecialele cu apă și spumă, cât și ambulanțele SMURD, ca paramedic.

Pe lângă meseria de pompier, colegul nostru reprezintă cu succes instituția, atât  pe plan național, cât și internațional, participând la competițiile de judo, unifight și atletism.

Printre rezultatele obținute de acesta, amintim:

– locul III la Campionatul European de Unifight – 2016;

– locul I la Campionatul de Unifight al MAI – 2016, 2017, 2018;

– locul I la Campionatul Național de Judo al MAI – 2013;

– locul III la Campionatul Național de Atletism pe IGSU , la aruncarea greutății – 2018;

Ne mândrim cu asemenea colegi! Felicitări și succes la competițiile viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.