Instituţia Prefectului – judeţ Argeş informează că în primele zile ale lunii în curs ISU Argeş a împărţit mii de echipamente de protecţie tuturor celor ce sunt se află în prima linie în lupta cu virusul SARS-CoV-2.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeș a distribuit un număr de 10.420 de echipamente de protecție individuale în județ. Echipamentele de protecție au venit în țară săptămâna trecută și au fost achiziționate, din Coreea de Sud și Malaezia, de către statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

7820 de viziere au fost distribuite către: Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, UPU de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, DSP Argeș, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Costești, Spitalul Curtea de Argeș, Spitalul Orășenesc Mioveni, Spitalul de Pediatrie Pitești, Spitalul Județean de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie Valea Iașului și Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung. O parte dinte măști, prin intermediul CAS Argeș, au ajuns la medicii de familie și la Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

400 de mănuși chirurgicale au fost distribuite spitalelor: Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni și Pediatrie Pitești.

1400  de combinezoane au ajuns la: Serviciul de Ambulanță Județean Argeș și spitalele Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Pediatrie Pitești.

800 de măști FFP3 au fost distribuite către: S.A.J. Argeș și spitalele din Câmpulung (Municipal), Mioveni și Pediatrie Pitești.”, se precizează în comunicatul transmis de Prefectură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.