Începând cu data de 15 octombrie 2018, Direcţia de Asistenţă Socială Câmpulung, preia cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, combustibili solizi şi petrolieri sau energie electrică, conform O.U.G nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare.

Acestea se depun la sediul, Direcţiei de Asistenţă Socială Câmpulung, din str. Matei Basarab, nr. 66.

Formularele tip pot fi procurate de la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Câmpulung, cam. 2 (registratură), precum şi de pe site-urile Primăriei Municipiului Câmpulung, al Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Argeş.

Facem precizarea că, titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este reprezentantul familiei sau, după caz, persoana singură care îndeplineşte condiţiile legale de acordare a ajutorului şi care poate fi, după caz: proprietarul locuinţei, succesorul de drept al acestuia, persoana care a înstrăinat locuinţa în baza unui contract de vânzare – cumpărare cu clauză de întreţinere sau drept de habitaţie, titularul contractului de închiriere, comodat, concesiune al acesteia ori alt membru de familie major şi împuternicit de proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere ori, după caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a împlinit vârsta de 16 ani.

Pot beneficia de acest drept, familiile sau persoanele singure, care realizează venituri nete lunare, pe membru de familie, de pana la 615 lei, inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.