În ziua de 31.01.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la următoarele evenimente:

Echipajele SMURD au gestionat 44 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte trei situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

– 07.41, un echipaj cu o motopompă transportabilă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, strada Livezilor, pentru evacuarea apei din stația de pompare, astfel încât strada și gospodăriile să nu fie inundate. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 300 mc de apă.

– 08.17, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Gârlei, la o pacientă de 84 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, ulterior fiind predată unui echipaj al Ambulanței.

– 11.44, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Arefu, la un pacient de 56 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

– 16.01, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

– 18.40, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada A.D. Xenopol, la un pacient de 76 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.