Sâmbătă, începând cu ora  09.00, la Baza Sportivă Ceramus se dă starul la  evenimentul: Lions Club ”Negru Vodă” Câmpulung Muscel & ”Ceramus” S.A.& Asociația ”Omul și muntele”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung și cel al Primăriei Bughea de Jos, vă invită să luați parte la seria de acțiuni dedicate sănătății prin alergare.

”Aleargă pentru sănătatea ta!” este deviza sub care se va desfășura seria de competiții de cross în zilele de 9 iunie 2018, 23 iunie 2018 și cu ocazia sărbătorii „Zilele Câmpulungului” – 20 iulie 2018.

Manifestările sunt structurate pe diferite distanțe, de la 1 km la 7 km, în funcție de cele 4 categorii de vârstă ale participanților: cls.1-4, cls. 5-8, cls. 9-12 și open. Alergarea se va desfășura pe trasee alese special pentru această competiție, în incinta și vecinătatea Complexului Sportiv CERAMUS.

Proiectul își propune să mobilizeze un număr cât mai mare de participanți care să petreacă măcar câteva ore într-un mod sănătos în natură. Alergătorii vor fi recompensați cu diferite premii și diplome de participare din partea organizatorilor și sponsorilor – Sildbv Berevoești, Titan S.A., Interexpres SRL, Amada SRL, Ceramus S.A. De asemenea participanții vor primi și o masă caldă la sosire, precum și apă și produse de energizante pe traseu.

Nici o altă formă de mișcare nu este mai naturală și benefică decât alergarea. Alergarea este cea mai la îndemână și cea mai ieftină activitate sportivă. Nu ai nevoie de sală, aparate, instructor, echipă, bani, mașina. Ai nevoie pentru a alerga doar de pantofi sport și un drum de 40 cm lățime și… dorință să participi la crosul „Aleargă pentru sănătatea ta”.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă, la ora 09.00, la Baza Sportivă Ceramus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.