Astăzi, 13 septembrie a.c., au ajuns în judeţul Argeș toate cele 2.314.252 buletine de vot (578.563 X 4) tipărite în vederea alegerii autorităților administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020, acestea fiind depozitate sub paza asigurata de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi într-o locație din municipiul Pitești.

Buletinele de vot au fost tipărite în sistem centralizat, pentru întreaga țară, de către Regia Autonomă „Monitorul Oficial”.

Potrivit legii, acestea vor fi predate în zilele premergătoare organizării alegerilor locale către  primari și președinții birourilor electorale de circumscripție municipală, orășenească și comunală organizate la nivelul celor 102 unități administrativ-teritoriale, urmând ca preziua alegerilor ele să ajungă în fiecare din cele522 secții de votare, organizate pe întreg teritoriul județului Argeș.

Pentru scrutinul din 27 septembrie au fost tipărite 4 tipuri de buletine de vot pentru alegerea: președintelui consiliului județean, a celor 34 consilieri județeni, a celor 102 primari, precum și a celor 1286 consilieri locali din municipii, orașe și comune.

PUBLICITATE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN DATA DE 27 SEPTEMBRIE 2020

Comandat de PNL Argeş – MFC 21200012 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.