Fetiţa de 3 ani pierdută a fost găsită înecată în Râul Argeş!

UPDATE

Fetiţa de 3 ani, dată dispărută în a doua zi de Paşti, a fost găsită fără suflare în Răul Argeş, la circa 2 kilometri de casă, după mai multe ore de căutări.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru a se stabili cu exactitate cauzele în care a ajuns fetiţa în râu, deşi din primele cercetări trupul copilei nu prezintă urme de violenţă.

“Fetița dispărută a fost găsită decedată, astăzi, în jurul orelor 09.00, în apele râului Argeș, la peste 2 kilometri în aval față de locul dispariției.

În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate verificări cu privire la împrejurările dispariției cât și pentru stabilirea circumstanțelor în care a survenit decesul.”, este ceea ce a comunicat oficial IPJ Călăraşi.

De amintit că, în această dimineaţă, IGPR anunţa dispariţia micuţei şi solicita sprijin pentru găsirea ei.

Poliţiştii din Călărași caută o copilă, de 3 ani, care a dispărut la data de 9 aprilie, din Oltenița, județul Călărași. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Fetița se numește Colgiu Giulia Ionela Gabriela, are aproximativ 90 cm, ten deschis, păr  șaten, drept, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta purta o vestă roșie cu glugă, un tricou alb și o pereche de pantaloni gri.

Rugăm persoanele care deţin informaţii utile în vederea identificării acesteia să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.