FACTURILE DE APĂ-CANAL SE VOR ÎNCASA PRIN MIJLOACE ALTERNATIVE DE PLATĂ!

VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI ÎN CITIREA APOMETRELOR!

     Având în vedere situația din ultimele luni, când a trebuit să recurgem la metode alternative de plată a facturilor pentru serviciile prestate, respectiv încasarea prin casieria externă, prin intermediul magazinelor cu sigla Pay Point, prin unitățile bancare partenere (BRD, BCR, BT, Raiffeisen Bank) sau prin Internet Banking, debit direct, am decis ca activitatea casierilor-încasatori (încasatoarele de teren, așa cum sunt cunoscute de către abonați) să fie modificată. Noile atribuții ale acestora privesc citirea apometrelor atât la abonații de la case, cât și a celor de la blocurile cu încasare directă, în sectoarele pe care le-au avut repartizate.

Prin aceasta, urmărim ca facturarea consumurilor să fie cât mai exactă, lună de lună, astfel încât să eliminăm estimările de consum. Acest lucru va fi benefic atât pentru noi, ca societate, cât și pentru dumneavoastră, consumatorii.

În acest sens, venim cu rugămintea de a permite personalului desemnat accesul la apometru și citirea acestuia, așa cum prevede Legea nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă și canalizare.

Sperăm că aceste noi măsuri luate să aducă o îmbunătățire în relația cu clienții noștri și vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Director General, ing. Mihail Vasilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.