Muzeul Municipal Câmpulung vă invită să vizitați expoziția temporară de artă fotografică: ”File din trecutul Muscelului”.

Expoziția aduce în atenția publicului vizitator fotografii de legendă, ce marchează evoluția stilurilor arhitecturale specifice secolului XX:  neoclasic și neoromânesc.

Publicul vizitator poate admira un număr de 148 de bunuri culturale: cărți poștale, fotografii și planuri arhitecturale reprezentând monumente și peisaje din Câmpulung și zona Muscel.

Cartea poștală s-a transformat, în timp, din mesager al cuvântului într-un veritabil document de epocă.

Viața reală surprinsă cândva pe o bucățică de carton este acum o mărturie a trecutului.

Autorul imaginii – fotograful, pictorul, graficianul, sau pur și simplu artistul, rămâne martorul unor realități transformate în act cultural împărtășit cu ceilalți.

”Astăzi, aceste documente extrem de rare au devenit parte a unei expoziții spectaculoase, fapt pentru care  vă așteptăm cu mult drag să treceți pragul Secției de Istorie și Artă Plastică a Muzeului Municipal Câmpulung pentru a putea contempla, cu proprii ochi, trecutul și pentru a afla povestea din spatele fiecărei imagini.”, este invitația lansată de conducerea Muzeului Municipal Câmpulung. 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.